Профорієнтація в ЗЗСО Чемеровецької громади

Новини

15 листопада науково-педагогічні працівники Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка зустрілися з випускниками Жердянського, Зарічанського, Летавського та Кугаєвецького ліцеїв Чемеровецької селищної ради.
Викладачі кафедри математики Олексій Зеленський та Катерина Геселева представили потенційним абітурієнтам фізико-математичний факультет.

Олексій Зеленський звернувся до школярів із вступним словом та ознайомив старшокласників з історією університету, поінформував щодо напрямів підготовки і спеціальностей К-ПНУ, зокрема, фізико-математичного факультету.
Катерина Геселева розповіла одинадцятикласникам про умови навчання на фізико-математичному факультеті Університету Огієнка, про студентське дозвілля, звернула увагу на можливості подальшого працевлаштування та запросила майбутніх абітурієнтів вступати на фізико-математичний факультет.

Колектив кафедри математики буде радий бачити випускників ЗЗСО Чемеровеччни в наступному році серед студентів фізико-математичного факультету!